FacebookTwitter

Bloedvaten

Quadrivastherapy hersteld zieke bloedvaten. Het werkt genezend, bloeddrukverlagend en afslankend en is geschikt voor behandeling van:

 

 

Quadrivastherapy is er voor zowel medische als cosmetische klachten. De essentie van de therapie is dat de bloedvaten overal in het lichaam zoveel mogelijk worden hersteld zodat zuurstof en voedingsstoffen hun weg weer vinden naar alle lichaamscellen. De therapie, die in kuurverband wordt toegepast, spreekt het zelfherstellend vermogen van het lichaam op een krachtige wijze aan. Naast het opschonen van de bloedvaten wordt door een aantal specialistische massagegrepen het metabolisme in de spieren aangejaagd. Daardoor herstellen de bloedvaten zich volledig, neemt de spiermassa toe en de vetmassa af. Spieren, gewrichten en banden worden soepeler, afvalstoffen en overtollig vet worden door het lichaam opgeruimd. Het lichaam komt weer in goede conditie en krijgt haar oorspronkelijke vorm terug.

 

Quadrivas Harlingen Tarief: Een standaardbehandeling van anderhalf uur kost per 1 januari 2019 €180,-, inclusief 21% BTW.

NB De Quadrivastherapy in Harlingen wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 

 

Quadrivas Harlingen Facebook Pagina

Quadrivas Therapy