FacebookTwitter

Retraites

Retraites voor Weduwes

”We krijgen geen kaart met aanwijzingen om ons doel in het leven te vinden. We moeten deze kaart zelf schetsen in een vluchtig en veranderlijk universum. Alles kan van het ene op het andere moment veranderen; de waarheid kan een illusie blijken, echtheid in twijfel getrokken worden en wat geliefd was in de vergetelheid raken.”

Weduwe, 39 jaar.   

 

 

 

Soloretraite Mariënhoeve 

Solo-retraite onder begeleiding van een weduwe (HBO Psychologie) inclusief meditatie, mindfulness, strandwandeling/boswandeling, avondeten, ontbijt & accommodatie in een mooi locatie. Aankomst 16:00, vertrek 2 dagen later om 11:00. 

Data beschikbaar:  februari, 2020.

 

 

 

Mama & Dochter Retraite Mariënhoeve

Samen ontspannen onder begeleiding van een weduwe (HBO Psychologie) inclusief meditatie, mindfulness, strandwandeling/boswandeling, avondeten, ontbijt & accommodatie in een mooi locatie.  Eigen dubbel kamer per persoon. Privé badkamer.  Aankomst 16:00, vertrek 11:00 

Data beschikbaar:  februari, 2020.

 

 

 

Familie Retraite Mariënhoeve – tot en met 5 personen

Samen ontspannen onder begeleiding van een weduwe (HBO Psychologie) inclusief meditatie, mindfulness, strandwandeling/boswandeling, ontbijt & accommodatie in een mooi locatie.  Een dubbel kamer een kamer voor 3 kinderen.  Privé badkamer. Aankomst 16:00, vertrek 11:00

Data beschikbaar:  Graag contact opnemen met de Stichting.

 

 

 

Groepsretraite Friesland

Een groepsretraite in Friesland met 5 weduwen en 2 begeleiders: een weduwe (HBO Psychologie) en weduwe (meditatie coach) inclusief meditatie, mindfulness, wandeling, ontbijt & accommodatie in een mooi locatie.  Optie voor bezoek aan de Waddeneillanden.  Eigen dubbel kamer. Gedeelde badkamer.  Avondeten in een gezellige restaurant.  Graag aanmelden om op de wachtlijst te staan.

 

 

 

 

Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag hierover? Dan kunt u onderstaand contactformulier invullen en verzenden.

Graag ook uw telefoonnumer invullen.  Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.    

 

 

 

 

 

 

Skype widowfoundation

Captcha:
12 + 14 =